Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

Els casals municipals recuperen l'activitat



6 juliol 2021

Els casals i espais municipals de persones grans de la ciutat de Barcelona recuperen l'activitat de manera esglaonada després del seu tancament el març del 2020. El passat 1 de setembre ja se’n va reactivar la programació en format virtual i amb activitats a l’aire lliure, però no ha estat fins fa unes setmanes que els seus espais interiors s’han obert al públic.

L’horari d’obertura és de dilluns a divendres, al matí i a la tarda, supeditat a les activitats programades a cada equipament. El servei d’informació manté el seu horari habitual per oferir informació individualitzada. 

Per evitar les aglomeracions, les activitats que impliquin contacte, proximitat o haver de compartir material no es podran realitzar. Pel que fa a les activitats cíviques i comunitàries en grups reduïts, es poden realitzar a l’interior del centre, mantenint sempre la distància de seguretat mínima. Aquestes activitats es poden ampliar fins al 70% de l’aforament autoritzat si es compleixen les condicions de ventilació i qualitat de l’aire establertes per les autoritats. 

Les activitats físiques a l’interior només es poden realitzar en grups reduïts. Si es realitzen a l’exterior, poden ampliar l’aforament al 70%. De la mateixa manera, els horts urbans es poden treballar en grups igualment reduïts.  Pel que fa als espais relacionals de lliure accés, el servei de lectura de diaris i revistes i el servei de bar i cafeteria queden suspesos temporalment. 


Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't