Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

Festa de Sant Jordi



24 abril 2017

El passat divendres dia 21 d'abril vàrem celebrar la Diada de Sant Jordi. Com ja és tradició la festa es va portar a terme a l'Auditori de les Cotxeres de Sants. Hi van assistir unes 300 persones que van gaudir de la mostra dels tallers de ball en línia i sardanes. 

Enguany també es van lliurar els premis del 1r Concurs de Poesia del Casal Cotxeres de Sants. S'han presentat 16 poemes en la categoria de poesia escrita en català i 11 en la categoria de poemes escrits en castellà. El jurat ha atorgat dos premis a cada categoria. Els premiats han estat els següents: 1r premi de poesia escrita en català pel poema "El pas del temps" de Rosa Ferré, 2n premi de poesia escrita en català "La Sirena" de Magda Martí. En la categoria de poesia escrita en castellà, el 1r premi ha estat per "Amor natural" de Rosa Mosquera i el 2n premi per a "A una rosa" de Juan Pérez. 

També hi ha hagut una votació popular on han participat 76 persones que han triat els següents poemes com a guanyadors: "Margarita" d'Hortensia Villanova i "La música" d'Aurora Sanz.






Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't