Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

CARNESTOLTES 20209 març 2020

El passat 25 de febrer vam celebrar la festa de Carnestoltes. Durant la festivitat vam poder gaudir de música en directe que va fer animar-nos a ballar al ritme de diferents cançons. A més a més vam tornar a realitzar el concurs de disfresses amb el nostre jurat d'excepció conformat pels infants de la Ludoteca Poble-Sec i els joves de la tarda jove del Poble-Sec. Vam tenir un total de 13 grups, que no li van posar gens fàcil la decisió al jurat.

Els premis van ser per a:

 - Premi a la disfressa més brillant, va ser per la Montserrat Caballé que amb el seu espectacular vestuari ens va deixar bocabadats!

- Premi a la disfressa més original "Els romans". Una parella molt ben avinguda del taller de memòria, es van convertir per una tarda en romans.


-Premi a la disfressa més divertida per les "misifus". L'actitud de les "misifus" van fer que el públic no deixes d'aplaudir i les va fer les merescudes guanyadores d'aquest premi.

 -Premi especial jurat a les "fades", aquest premi va ser atorgat a una part de les alumnes del taller d'estimulació cognitiva. Aquest premi ha reconegut de forma extraordinària l'esforç i les ganes per a participar de les nostres
Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't