Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

Festa de CARNESTOLTES 2018



28 febrer 2018

El passat 6 de febrer vam celebrar la festa de Carnaval, amb un Jurat de Luxe: els nois i noies de la Ludoteca. També vam comptar amb l'ajuda de la Sala de Joves del Poble Sec, tant per controlar la música com per organitzar l'espai: moltes gràcies a tots. Les nostres Chicas de Oro ens van oferir unes actuacions magnífiques i el concurs de disfresses va constatar que la gent del casal està plena d'imaginació i d'energia. Vam tenir un total de 6 grups: "Les nenes maques"(Català),  "America first "(cultura general),  "Família hawaiana " (Country  Avançat), "Cap d'any" (Cultura General), "L’equip de rudby del Buc" (Country Inici), "A jugar!!" (Country Inici), "Disney" i "El guerrer medieval". El jurat de la Ludoteca va deliberar i la cosa va quedar així:

-  Premi a la disfressa més divertida per a "America First": la Meliana, el Trump i els seus guardaespatlles va venir directament des dels Estats Units per saludar-nos.

- Premi a la disfressa més original " A Jugar!!": tota la classe de country es va disfressar de fitxes de dòmino!

-Premi Especial del Jurat per a "Les nenes maques": la classe de català es va disfressar de piano i ens van interpretar una cançó típica de la terra.



















Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't