Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

SANT JORDI 20187 maig 2018

El passat 23 d'abril van celebrar la festa de Sant Jordi al Casal amb un concurs literari, lectures de poemes i un concurs de dolços que després de l'entrega de premis ens vam menjar tots plegats per berenar. Els concursos van anar molt bé amb un total de 17 textos (en català i castellà) i 22 dolços presentats: flams, coques, torrijas, galletes, pans de pessic, pastissos de xocolata, pastissos de crema, brownies, arrossos amb llet, rosquilles, bunyols, ensaïmades i croissants. Tot deliciós!


EL primer premi del concurs literari en llengua Castellana el va guanyar la Gelma Martínez amb el seu escrit Por circunstancias de la vida un día te levantas ,  i el segon per a la Teresa Amargós per L'anècdota. En llengua Catalana el primer premi va ser per al Jaume Oleart amb L'afer i el segon premi per a les alumnes del grup de Memòria 2 i el seu poema fet en equip La rosa impacient.
Vam tenir un jurat de luxe en el Concurs de dolços, la Mariona Castellví - del Centre Cívic del Sortidor- i  l'Àngel Verdaguer i la Wenji Zhang  -de la sala jove- . El premi per al Dolç amb la Millor presentació va ser per a la Carmen Muñoz pel seu Pastís amb drac, una obra d'art gastronòmica;  i premi per al dolç més gustos per a la Joana Sánchez amb les seves Torrijas de Sant Jordi, boníssimes.

Moltíssimes gràcies a totes i tots els col·laboradors, sense la vostra participació la festa hagués estat impossible. Volem també agrair al Jordi Llavador Pastor la seva col·laboració amb el registre fotogràfic de l'esdeveniment!Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't