Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

Celebrem el Dia Internacional de la Gent Gran



10 octubre 2017

Fa vuit anys que el districte de Sants-Montjuïc commemora l'1 d'octubre, el Dia Internacional de la Gent Gran. Enguany les activitats van arrencar dimarts passat i s'han clos avui amb l'acte d'agraïment i reconeixement als voluntaris i voluntàries del Programa de Gent Gran del districte. Al Saló de Plens, els assistents han pogut gaudir de l'actuació del grup musical de música folk Celtic Groove, de Barcelona, i de l'actuació del grup de country avançat del Casal Municipal de Gent Gran del Poble-sec. A més, 12 voluntaris/àries han estat rebuts a la gran família de la gent gran que ofereix el seu temps, coneixements i experiències a d'altres persones grans o als projectes de relacions intergeneracionals del Programa de Gent Gran.

Els dies 26 i 28 de setembre han tingut lloc les I Jornades Formatives per a voluntaris/àries del Programa de Gent Gran, en què han participat 78 persones. Segons les seves pròpies valoracions, han estat un èxit i molt profitoses.

Dimecres, 54 persones van assistir a la conferència titulada Què passa si em diagnostiquen una malaltia degenerativa?, a les Cotxeres de Sants. I divendres al matí es va fer una caminada unitària dels diferents casals municipals pels mercats del barri.


Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't