Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

CARNESTOLTES 2020



9 març 2020

El passat 25 de febrer vam celebrar la festa de Carnestoltes. Durant la festivitat vam poder gaudir de música en directe que va fer animar-nos a ballar al ritme de diferents cançons. A més a més vam tornar a realitzar el concurs de disfresses amb el nostre jurat d'excepció conformat pels infants de la Ludoteca Poble-Sec i els joves de la tarda jove del Poble-Sec. Vam tenir un total de 13 grups, que no li van posar gens fàcil la decisió al jurat.

Els premis van ser per a:

 - Premi a la disfressa més brillant, va ser per la Montserrat Caballé que amb el seu espectacular vestuari ens va deixar bocabadats!

- Premi a la disfressa més original "Els romans". Una parella molt ben avinguda del taller de memòria, es van convertir per una tarda en romans.


-Premi a la disfressa més divertida per les "misifus". L'actitud de les "misifus" van fer que el públic no deixes d'aplaudir i les va fer les merescudes guanyadores d'aquest premi.

 -Premi especial jurat a les "fades", aquest premi va ser atorgat a una part de les alumnes del taller d'estimulació cognitiva. Aquest premi ha reconegut de forma extraordinària l'esforç i les ganes per a participar de les nostres
































Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't