Tornar a la pàgina general


< Veure totes les noticies

SANT JORDI 2018



7 maig 2018

El passat 23 d'abril van celebrar la festa de Sant Jordi al Casal amb un concurs literari, lectures de poemes i un concurs de dolços que després de l'entrega de premis ens vam menjar tots plegats per berenar. Els concursos van anar molt bé amb un total de 17 textos (en català i castellà) i 22 dolços presentats: flams, coques, torrijas, galletes, pans de pessic, pastissos de xocolata, pastissos de crema, brownies, arrossos amb llet, rosquilles, bunyols, ensaïmades i croissants. Tot deliciós!


EL primer premi del concurs literari en llengua Castellana el va guanyar la Gelma Martínez amb el seu escrit Por circunstancias de la vida un día te levantas ,  i el segon per a la Teresa Amargós per L'anècdota. En llengua Catalana el primer premi va ser per al Jaume Oleart amb L'afer i el segon premi per a les alumnes del grup de Memòria 2 i el seu poema fet en equip La rosa impacient.




Vam tenir un jurat de luxe en el Concurs de dolços, la Mariona Castellví - del Centre Cívic del Sortidor- i  l'Àngel Verdaguer i la Wenji Zhang  -de la sala jove- . El premi per al Dolç amb la Millor presentació va ser per a la Carmen Muñoz pel seu Pastís amb drac, una obra d'art gastronòmica;  i premi per al dolç més gustos per a la Joana Sánchez amb les seves Torrijas de Sant Jordi, boníssimes.

Moltíssimes gràcies a totes i tots els col·laboradors, sense la vostra participació la festa hagués estat impossible. Volem també agrair al Jordi Llavador Pastor la seva col·laboració amb el registre fotogràfic de l'esdeveniment!











Comentaris

Escriu usuari i contrasenya per comentar

Encara no tens usuari?

Registra't